Izvor: Happy BSC
10.02.2021 u 15:49
0

KAKVA VRTEŠKA! Vraćen policijski čas

Nakon mnogobrojnih mera popuštanja usledilo je neprijatno iznenađenje, uveden je policijski čas.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK: Zaraženo još 2.088 ljudi! Raste broj osoba na respiratoru

SPUTNJIK STIGAO I U REPUBLIKU SRPSKU: U petak prve vakcine

SINOD PRESEKAO! Ovde će se birati novi patrijarh!

ANA BRNABIĆ: Pregovoramo da nabavimo „Sputnjik lajt“ (VIDEO)

BOŠNJACI KREĆU U RAT! Smeta im „Dara“, veličaju „Kvo vadis, Aida“, ponovo hoće da ukinu Srpsku

Na teritoriji Crne Gore zabranjuje se izlazak iz mesta stanovanja od 21 do 5 časova, kao i međugradski saobraćaj vikendom, saopštio je direktor Instituta za javno zdravlje te zemlje Igor Galić.

Ugostiteljski objekti, prema novim merama, radiće do 18 časova. Posebne mere, kako je naveo Galić biće uvedene u opštinama Budva i Tivat.

U Budvi i Tivtu zabranjeni su skupovi na otvorenom i zatvorenom, zabranjuje se rad ugostiteljskih objekata, hotela, tržnih centara, frizerskih i kozmetičkih salona, teretana… U ovim opštinama, kako je saopštio Galić, obustavlja se rad u obrazovnim ustanovama – vrtići, škole, fakulteti, i prelazi se na onlajn nastavu.

– Građanima Budve i Tivta preporučuje se da ne napuštaju teritorije tih opština kako bi se sprečilo širenje epidemije – kazao je direktor IJZ.

PROČITAJTE JOŠ: 

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE! Evo šta su otkrili naučnici o vakcini protiv kovid-19

ŠAMAR RUSIJI! „Sputnik V“ nije deo EU strategije vakcinacije

SPUTNJIK STIGAO I U REPUBLIKU SRPSKU: U petak prve vakcine

SRBIJA PRIMER EU! BBC o sjajnim rezultatima vakcinacije kod nas

Galić je istakao da je u Crnoj Gori evidentiran trend povećanja obolelih od korona virusa. Nakon epidemiološki rizičnih događaja, ova zemlja imala je pad u obolevanju, a u poslednje dve sedmice, kako je istakao Galić, beleži porast broja obolelih.

– Procenat novobolelih u odnosu na testirane je takođe veći, od 25 do 30 odsto u proseku. Broj preminulih kretao se od 20 do 37 na nedeljnom nivou – naveo je Galić na konferenciji za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter