Izvor:
07.10.2018 u 14:05
0

KIŠA NAPRAVILA VELIKE PROBLEME GRAĐANIMA SPLITA: Potopljeni Dioklecijanovi podrumi u gradu se otvarali bazeni puni vode!

Jaka kiša koja od subote uveče pada izazvala je brojne probleme u Splitu i okolini, a u pojedinim delovima grada stvorili su se bazeni vode zbog čega je saobraćaj otežan.

Prema podacima merne stanice Krometeo u posljednja 24 sata palo je 57 litara kiše po kvadratnom metru, od čega 48 od ponoći.

Voda je potopila podrume Dioklecijanove palate, a na pojedinim delovima puta kamenje je padalo na ulice..

Pojedini delovi grada ostali su bez struje, zbog čega nisu radili ni semafori. Vatrogasci su obavili par intervencija ispumpavanja vode, kao i da su se yapalile instalacije u jednoj od splitskih ulica.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/starifaker

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter