Izvor: BCSHAPPY
11.09.2023 u 16:39
1

LEPO JE ŠTO PREDSEDNIK IMA POVERENJE U SPAJIĆA: Za Budućnost Crne Gore traži vraćanje razgovora na početak – eksluzivno za portal BSC HAPPY predsenik Nove Srpske Demokratije Andrija Mandić

Komentarišući današnju izjavu predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, koji je izjavio da mandatar Milojko Spajić ima njegovo puno poverenje, te da ga ohrabruje da dodatno uradi ono što je do njega kao trenutno najodgovornijeg u procesu formrianja vlade i odgovori potrebama Crne Gore. Predsednk Nove srpske demokratije i jedan od lidera kolacije Za Budučnost Crne Gore, Andrija Madnić izjavio je eksluzivno za Naš portal.

-Za svaku pohavlu je što dvojica čelnih ljudi pokreta Evropa Sad imaju povrenja jedan u drugog, ali konkretno za mandatara Spajića najbitnije je da u njega imaju poverenje svi oni poslanici koji čine parlamentarnu većinu koja je pobedia na izboima. To je ono poverenje koje je važno da se ostvari, a ono je u ovom vremenu koje je za nama nilo narušeno nekim greškama koje su se pojavile prilikom vođenja razgovora zato očekujemo da se ti dogovori unutar pobednika izbora od 11 juna da se vrate na početak i da se ne ulazi u one greške u koje se ranije ulazilo rekao je eksluzivo za portal BSC Happy Andrija  Mandić

On naglašava da je dogovor moguće postići ukoliko za to postoji volja,

Do dogovora se može doći, to nije težak posao, ako ima dobre volje i mi bi voleli da se stvari razvijaju u tom pravcu.

Mandić je ponovio  kako najviše zabrinjava to što Pokret Evropa sad „ne vidi opasnost“ od povratka Demokratske partije socijalista

Mandić je ponovio  kako najviše zabrinjava to što Pokret Evropa sad „ne vidi opasnost“ od povratka Demokratske partije socijalista.

-Milo Đukanović se nije povukao, deluje iz drugog plana, a DPS čeka svoju priliku i uočava u ovome što radi Spajić dobru šansu da se vrati- dodao je.

Tvrdi i da će kriminalni klanovi uraditi sve da koalicija „Za budućnost Crne Gore“ ne dođe na vlast, ali da ukoliko se poštuje volja večine vlada će biti vrlo brzo formirana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LEPO JE ŠTO PREDSEDNIK IMA POVERENJE U SPAJIĆA: Za Budućnost Crne Gore traži vraćanje razgovora na početak – eksluzivno za portal BSC HAPPY predsenik Nove Srpske Demokratije Andrija Mandić”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter