Izvor: index.hr
21.01.2024 u 15:20
0

MARIJANA ZAKLANA SKALPELOM NA POSLU: Jeziv zločin još nije rešen, policija nudi NAGRADU za informacije

Na današnji dan 2002. u Splitu je ubijena Marijana Jerković. Marijana je imala 24 godine i radila je u agenciji za nekretnine. Ubijena je na svom radnom mestu.

Ubica još nije pronađen, a kako godine prolaze, šansa da se pronađe se smanjuje. Policija, kada je ovaj slučaj u pitanju, godinama pipa u mraku. MUP je krajem 2014. godine raspisao nagradu od 100.000 kuna za informacije koje će rezultirati ili doprineti otkrivanju i hapšenju počinioca ovog zločina.

DEVOJČICA DOVEDENA SA STRAVIČNIM POVREDAMA U BOLNICU U STRUMICI, PA PREMINULA: Pokrenuta istraga povodom tragedije

Nije poznato da li je bilo dojava. Međutim, ako jeste, očigledno su bile netačne jer ubica do danas nije pronađen.

Marijana je bila studentkinja koja je radila u agenciji za nekretnine na Mažuranićevom šetalištu, u samom centru Splita. Ona je ubijena 21. januara, a njeno telo sutradan su pronašle kolege koje su došle na posao. Marijana je ubijena u popodnevnim satima, a sama istraga imala je niz propusta, preneli su mediji. Marijanin mobilni telefon je navodno korišćen nekoliko dana nakon njene smrti. Razgovarali su i o tome kako je mesto zločina bilo loše obezbeđeno.

Devojka je ubijena skalpelom takvom silinom da je skoro obezglavljena. Komšije nisu čule nikakvu svađu, a pretpostavlja se da je devojka poznavala svog ubicu jer na licu mesta nisu pronađeni tragovi nasilnog ulaska.

Istraga je išla u nekoliko pravaca, ali ni tačan motiv nikada nije utvrđen. Pretpostavlja se, dakle, da je devojka poznavala ubicu, da je bio levoruk. Nekoliko ljudi je saslušano, a u javnosti su se s vremena na vreme pojavljivale razne teorije. Ubica nikada nije pronađen, a kako vreme odmiče, sve su manje šanse da se to promeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter