Izvor:
14.04.2018 u 22:44
0

MASOVNA TUČA NAVIJAČA U ŠIBENIKU: Napadnuti i građani! (VIDEO)

Iz PU šibensko-kninske potvrdili su kako je do 14 sati privedeno 13 osoba.

U fizičkom obračunu nekoliko desetina mladića, koji se dogodio oko 13.15 sati u Ulici fra Jerolima Milete u Šibeniku, ima nekoliko povređenih.

Tridesetak zadarskih navijača napalo je šipkama, bokserima i kamenjem građane koji su bili na ulici, a suprotstavili su im se domaći navijači i u tom sukobu bilo je povređenih, piše Šibenik.in.

Danas popodne na Baldekinu GKK Šibenik igra košarkašku utakmicu protiv Zadra.

– Niko od pacijenata nije u životnoj opasnosti. Trenutno traje obrada ukupno osam lakše povređenih i za sada mogu da potvrdim da niko nije životno ugrožen. Na odeljenje su prvo dovezena četvorica, a potom su stigla još četvorica i svima su potvrđene lakše telesne povrede – rekli su iz bolnice za Šibenski nedeljnik.

Iz PU šibensko-kninske potvrdili su kako je do 14 sati privedeno 13 osoba, svi sa zadarskog područja.

Policija je privremeno zatvorila ulicu za saobraćaj dok se ne obavi uviđaj i pokupi razbacani inventar restorana i kamenje.

– Oko 13.15 sati došlo je tuče većeg broja osoba u Ulici fra Jerolima Milete u Šibeniku. Niko od učesnika tučnjave nije imao nikakva navijačka obeležja, a do sada su četiri osobe zatražile lekarsku pomoć. Policija i dalje postupa u cilju otkrivanja svih učesnika sukoba i razloga ovog incidenta – kazala je Marica Kosor.

Telegraf
Foto-Video: Youtube/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter