Izvor: Tanjug
05.04.2023 u 19:48
0

MILO ĐUKANOVIĆ PODNEO OSTAVKU NA FUNKCIJU ŠEFA DPS: Evo ko će ga zameniti!

Predsednik DPS Crne Gore Milo Đukanović podneće ostavku na tu funkciju, a vršilac dužnosti predsednika stranke biće Danijel Živković, sada šef kluba poslanika, prenose crnogorski mediji.

Đukanović je bio na čelu DPS-a od 1998. godine, odnosno 25 godine, o ovoj odluci je informisao partijske kolege, navodi crnogorski javni servis. Sednica Glavnog odbora partije biće uskoro održana.

Odlazeći predsednik Crne Gore, koji je u nedelju poražen na predsedničkim izborima, ranije je rekao da je njegovo povlačenje bilo na stolu na Kongresu DPS 2021. godine, ali je tada zaključeno da nije vreme za to.

ABAZOVIĆ PRIPRETIO MILU ĐUKANOVIĆU: „Imaš rok od 20 dana!“

Đukanović je polovinom marta, međutim, najavio da će se povući sa funkcije čelnika DPS. Tada je rekao da unutarpartijski izbori u DPS-u dolaze nakon predsedničkih i prevremenih parlamentarnih izbora u roku od 60 do 90 dana nakon završetka izbora.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter