Izvor: agencije
30.12.2023 u 19:24
1

MILORAD SPAKOVAO KOFERE: Dodik se opet sprema za Rusiju, do sada bio više od 20 puta

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik jedan je od najvećih prijatelja Rusije kojeg uvek sa radošću i gostoljubivošću dočekuju u Moskvi, Sankt Peterburgu i drugim ruskim gradovima, a uskoro će biti usaglašen i termin njegove nove posete, izjavio je ambasador Rusije u BiH Igor Kalabuhov.

On je rekao da je tokom poslednjih godina Dodik posetio Rusiju više od 20 puta, te da je svaki njegov dolazak pažljivo pripreman radi postizanja novih sporazuma, kao i realizacije usaglašenih dogovora.

CRNOGORSKI VOJNICI NISU MOGLI DA STOJE: Vojna policija zatekla drogirane vojnike posle vikenda

„Za sada ponovo imamo širok spektar tema za razmatranje i uskoro ćemo usaglasiti termin nove posete“, rekao je Kalabuh za Srnu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MILORAD SPAKOVAO KOFERE: Dodik se opet sprema za Rusiju, do sada bio više od 20 puta”

  1. Ovaj Dodik samo ide Putinu da se slika da bi ISTORIJSKI OKRIVIO ili PREBACIO KRIVICU NA Putina !

    Ovaj Milorad Dodik je DNK familija sa onim Labovicem iz Kolasina u Crnoj Gori a koji je zivio iu Kraljevini Danskoj i JEBAO se sa Premijerkom METTE FREDERIKSEN , a Labovic je PORIJEKLOM iz Ukrajine , a i familija je sa suprugom od Kolinde Grabar Kitarovic , a taj Labovic NE VALJA KAO COVJEK a i koristi kokain a i prijeti na zivot ljudima koji mu nista nisu uradili niti zele ikakvu vezu sa njime niti su ga vidjele uzivo vishe od 3 puta u zivotu , i on ima karakter koji je protiv skoro SVIH SMRTNIH GRIJEHOVA a i PROTIV 10 zapovjesti a online sebe podstavlja pod kishobran PRAVOslavlja i PRLJA tako SVE PRAVE VJERNIKE koji ne cine zlo drugima .

    Svaki Pop ili Svestenik koji dadne snagu takvome kao Labovic, taj Pop je UPRLJAO Crkvu !
    Nije vam Crkva nikakvo smetljiste ali vi je to tako tretirate da svako kriminalno govno koje vam se priblizi , vi ga jos vise ojacate da nastavi da ide ulicom onakvo zlo, umjesto da takve gradjane naucite necemu i ukorite i smanjite .

    Ovakvi kao Dodik i Labovic su SEKTASI a ne religiozni ljudi niti ateisti , niti vjeruju u ikakvog Boga kako tvrde , nego oni vjeruju da su ONI LICNO Bog POD UTICAJEM KOKAINA i MRZNJE i KRADJE i ZAVISTI i LOPOVLUKA i LAZI .

    ( i to kazem kao neko ko NIJE religiozan, ali bas zato se NE pridruzujem Crkvi ikakvoj , jer ocigledno je to samo WC )

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter