Izvor: Happy PSC Portal/Tanjug.rs
22.12.2023 u 13:44
0

MORA DA SE ISELI: Bivši ministar odbrane Banožić mora da napusti službeni stana u centru Zagreba

Nedavno smenjeni ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić iseliio se iz prostranog stana u centru Zagreba, koji je sam sebi dodelio i koristio od 2019. godine kada je prvi puta ušao u Vladu kao ministar državne imovine.

Hrvatski portal 24sata piše da im je to zvanično potvrđeno iz firme Državne nekretnine koja upravlja državnim stanovima za službene potrebe.

Navode da će Banožić ipak biti kažnjen, jer je prekršio Zakon o sprečavanju sukoba interesa pošto nije ispunio obavezu i u roku od mesec dana od razrešenja podneo novu imovinsku karticu.

BAKA I DEKA SU 63 GODINE U BRAKU: „Meni je bila ljubav od početka do kraja, ali ima oštar jezik“

Dodaju da je Banožić mesečno za korišćenje ovog prostornog stana plaćao 61 evro s obzirom na to da je godinama već cena službenih stanova pet kuna po kvadratu.

Inače, premijer Andrej Plenković smenio je Banožića sredinom novembra nakkon što je izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter