Izvor:
10.01.2018 u 22:07
0

MUP CRNE GORE U AKCIJI: Prekinut međunarodni lanac krijumčarenja marihuane!

Pripadnici crnogorske policije presekli su međunarodni lanac krijumčarenja marihuane morskim putem koji je vodio od Albanije ka Italiji, te da je zahvaljujući njihovim saznanjima istovremeno u Albaniji otkriveno 600 kg marihuane

U saopštenju crnogorskog MUP Sektora granične policije su, postupajući po podacima dobijenim zahvaljujući razmeni informacija sa kolegama iz Italije i Albanije, izveli višednevnu akciju kojom su presekli lanac međunarodnog krijumčarenja marihuane morskim putem, koji je vodio od Albanije ka Italiji i dalje, ka drugim zemljama Evropske unije.

Službenici Sektora granične policije su, kako se navodi, tom prilikom u dva navrata, 6. januara i danas, zaplenili ukupno tri plovila u kojima je zatečeno ukupno pet lica. Zahvaljujući podacima do kojih su službenici SGP potom došli i dali kolegama u Italiji i Albaniji, u Albaniji je otkriveno 600 kilograma marihuane koja je, kako se sumnja, bila namijena međunarodnom krijumčarenju upotrebom plovila koja je CG policija locirala i zaplenila.

Od navedenih pet lica koja su zatečena u blizini plovila su uzete izjave a dobijeni podaci će biti ustupiti kolegama u Albaniji i Italiji, radi krivičnog procesuiranja ovog predmeta.

Izvor: Tanjug
Foto:Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter