Izvor: Kurir
08.04.2024 u 15:44
0

NADAM SE DA TI MACA NIJE POJELA JEZIK: MINISTAR ŽESTOKO udario na MILANOVIĆA otkrivši najmračnije tajne – „Dobio si KING KONGA“

Dobro jutro, Zorane,

Izvinjavam se što te budim ovako rano, ali još uvek čekam odgovore na moja pitanja. Nadam se da nije došlo do nesporazuma.

U nedeljno jutro, hrvatski ministar mora i prometa, Oleg Butković, je na društvenim mrežama uputio poruku predsedniku Zoranu Milanoviću, izražavajući svoje čuđenje zbog nepostojanja odgovora. Napisao je: „Nadam se da mačka nije pojela jezik.“

ŠTA ĆE DODIK NA OVO REĆI: Bećirović tražio od Stoltenberga da pošalje poziv BiH za članstvo u NATO

Butković tvrdi da je Milanović od banaka zatražio otvaranje računa za svog rođaka Željka Runju, koji je pod sankcijama zbog svoje povezanosti s ruskim kapitalom.

Runje je bio potpredsednik naftne kompanije „Rosnjeft“ i smatra se jednim od najutjecajnijih Hrvata u Rusiji. Nakon uvođenja sankcija, Milanović mu je pomogao da otvori račun u banci u Hrvatskoj.

Ova situacija nije nova za Runju, jer je već bio u središtu kontroverze u Hrvatskoj kada je izgradio vilu na Braču bez potrebnih dozvola.

Pre nego što je Butković reagovao, Milanović je zahtevao kaznenu odgovornost za ministra, optužujući ga da je pogodovao zapošljavanju stranačkih kadrova, na što su ukazivali SMS-ovi.

Butković je odgovorio na te optužbe, komentarom: „Zorane, ti si gurao lisicu, ali izvukao King Konga“, sugerišući da je pomogao svom rođaku koji je pod sankcijama zbog ruskih veza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter