Izvor: Kurir.rs/Dan
08.10.2022 u 11:19
0

NASTAVLJA SE POTRAGA ZA NESTALOM DECOM U KANJONU TARE: Majka nastradala u nesreći, samo jedno dete izvučenoiz provalije!

Na mesto nesreće gde je juče poginula Jelena Vuković (27) iz Mojkovca u kanjonu Tare na magistralnom putu Mojkovac – Pljevlja, stigli su ronioci i nastavljena je potraga za dvoje dece.

Kako su preneli crnogorski mediji, žena je u automobilu bila s troje dece, od kojih je jedno izvučeno živo, a jutros je nastavljen potraga za još dvoje. Na mesto nesreće stigli su ronioci iz Bijele.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Uključeni su svi rafteri sa čamcima. Traga se za dvoje dece, starosti dve i pet godina – saopšteno je crnogorskom portalu Dan.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara stradala je ženska osoba, dok je jedno njeno maloljetno dijete izvučeno živo iz provalije a za dvoje se traga, saopšteno je „Danu“ iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije.

UŽASNA NESREĆA U KANJONU TARE! Poginula majka, traga se za decom

Kako su saopštili iz policije, dete koje je izvučeno iz provalije transportovano je u bolnicu. Nesreća se dogodila u 16 sati i 59 minuta u mestu Splavište, kada je automobil mojkovačkih registarskih oznaka sleteo s puta u reku Taru. Udes sa tragičnim posledicama desio se kod trećeg tunela od mosta na Tari u pravcu Mojkovca.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter