Izvor: tanjug
26.07.2022 u 10:07
0

NE POSTOJI NIŠTA ŠTO BI UJEDINILO BIH! Dodik: „BiH podeljena, to je jasno svima!“

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da ne postoji ništa što bi moglo da se uradi da se BiH ujedini, pa karikaturalno zvuče priče o podelama koje bi nastupile nekom odlukom Kancelarije visokog predstavnika.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su druga dva člana Predsedništva ponovo odbila da podrže inicijativu Otvoreni Balkan!

Komentarišući sinoćnje proteste građana ispred OHR-a, koji su po pozivu SDA došli da se suprotstave najavljenim odlukama Kristijana Šmita o izmeni Ustava Federacije BiH i Izbornog zakona BiH, Dodik je u izjavi za Srnu rekao da je BiH podeljena i to je jasno svima osim onima koji u priči o jedinstvu vide svoj koncept života u BiH u kojem se pita jedan narod, a majorizuju ostala dva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Da od početka nisu zagovarali BiH kao zemlju muslimana, a nas ostale gledali tu samo dok prirodni priraštaj ne uradi svoje, verovatno danas ne bi protestovali, lažno se predstavljajući da su tu ime svih – naveo je Dodik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter