Izvor:
02.01.2017 u 14:42
0

NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA: Sprečavao je da ilegalno pređe granicu, pa je oženio!

Nura Arkavazi (20), kurdska mulimanka, i pravoslavni hrišćanin Bobi Dodevski (35) zaljubili su se ubrzo nakon što su se upoznali na blatnjavoj granici početkom marta, a četiri meseca kasnije su se venčali.

Situacija, koja nije izgledala ružičasto – ona je bila Iračanka u talasu izbeglica, koje su pokušavale da uđu u Srbiju, a on pripadnik makedonskih policijskih snaga koje su ih u tome sprečavale, izrodila se u romansu okončanu brakom, piše francuska agencije AFP.

Bobi se priseća kišnog dana kada je prvi put video Nuru ni na čijoj zemlji, između dve balkanske zemlje, kada je igrom slučaja bio na dužnosti, jer je zamenio smenu sa kolegom.

"To je bila sudbina", kaže Dodovski (35) za AFP uz šolju čaja u svom malom stanu u Kumanovu, gde sada srećno živi sa svojom suprugom.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter.com/@BoKISmoKI94

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter