Izvor: ALO.RS
11.09.2023 u 08:49
0

NOVI HIT IZ CRNE GORE: Hoće da otcepe Pljevlja kao posebnu državu

Predsednik ekološkog društva Breznica Milorad Mitrović namerava da pokrene inicijativu za organizovanje referenduma na kome bi se građani Pljevalja izjasnili da li podržavaju da se Pljevlja otcepe od Crne Gore Crne Gore i formiraju posebnu nezavisnu državu, kako bi konačno mogla da nesmetano raspolažu svojim prirodnim bogatstvima i novcem koji, kako tvrdi, centralne vlasti nekontrolisano izvlače iz ove sredine.

Smatra da je to jedini razuman način da bi se spasili građani od ekstremnog siromaštva i ova, jedna od najbogatijih crnogorskih opština od potpune ekološke i ekonomske propasti,pišu podgoričke „Vijesti“.

Mitrovića je na takvo razmišljanje podstakla aktuelna Vlada Crne Gore koja je nastavila kao i prethodne, “kolonijalni odnos prema Pljevljima i pljačku njenih privrednih resursa”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter