Izvor: TANJUG
07.06.2022 u 08:38
0

OGLASIO SE ABAZOVIĆ: Ne bih pravio dramu posle zabrane preleta Lavrovu

Premijer Crne Gore Dritan Abazović rekao je da ne treba praviti veliku dramu u zbog situacije u vezi sa zabranom preleta aviona šefa diplomatije Rusije Sergeja Lavrova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Dok su na snazi ovakve odluke Crna Gora stoji uz partnere i uz politiku koja je opredeljena prema EU i postupamo kao i drugi koji su uveli sankcije Rusiji. Ne bih od toga pravio nikakvu dramu, to što se neko buni i što bi postupio drugačije možemo da cenimo kao deo političkog promišljanja situacije, ali ova situacija je prilično jasna -kazao je Abazović sinoć novinarima nakon proslave petogodišnjice članstva Crne Gore u NATO.

Abazović je kazao da je imao konsultacije povodom toga sa ministrom spoljnih poslova Rankom Krivokapićem, ali je dodao i da su sva ministarstva dužna da sprovode sankcije.

NEUTRALAN STAV I BEZ SANKCIJA PREMA RUSIJI Narodna skupština Republike Srpske donela važne zaključke!

-Odluka Crne Gore da bude deo NATO bila je ispravna, a toga su sada, kad vide šta se dešava u Ukrajini, svesni i najveći skeptici- kazao je Abazović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter