Izvor: Happy BSC Portal/Vecernji.hr
05.11.2023 u 09:52
0

OLUJA BESNI DUŽ OBALE, KLIZIŠTA I OBORENA DRVEĆA NA PUTEVIMA: „Dugo sam ovde, ali ovo još nisam video, ovakvu poplavu“

Biće čestih pljuskova, ponegde praćenih grmljavinom, kao i plavljenja priobalja, porasta vodostaja, a moguće je i nevreme sa gradom i pijavicama.

U Hrvatsku je stigla jaka promena vremena. Meteoalarm je objavljen za celu zemlju. Duvaće jak vetar, a kiša ponegde može biti jaka. Moguće su bujične i urbane poplave, upozorava DHMZ. U većem delu zemlje trotoari su mokri ili samo vlažni i klizavi.

Moguća su klizišta. Ponegde ima i magle. Neke trajektne, brodske i katamaranske linije su obustavljene, javlja HAK. Na brojnim putevima ima odrona i oborenog drveća.

ZABELELO NA PLANINI IZNAD SARAJEVA: Na Bjelašnici tri centimetra snega

Kiša i nevreme poharali su Istru, Dalmaciju, Kvarner. Čitaoci javljaju da putevi „plivaju“.

– Odavno sam ovde, ali nikad nisam video ovo, ovakvu poplavu. U jednom trenutku put i more su bili kao jedno. Strastveno! – kaže za 24sata čitalac sa Krka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter