Izvor: Happy BSC Portal/Tportal.hr
05.11.2023 u 10:46
0

HRVATSKI DRŽAVLJANI STIGLI KUĆI IZ GAZE: To nije rat, to je masakr

Druga grupa hrvatskih državljana evakuisanih iz Gaze stigla je u Hrvatsku.

Još jedna grupa hrvatskih državljana evakuisanih iz Gaze stigla je u Hrvatsku.

– Hvala Bogu da smo stigli. Prošli smo kroz užas. Situacija je loša, nema ničega – ni goriva ni hrane. To nije rat, to je masakr, protiv dece i civila – rekao je hrvatski državljanin koji je uspeo da pobegne iz Pojasa Gaze.

OLUJA BESNI DUŽ OBALE, KLIZIŠTA I OBORENA DRVEĆA NA PUTEVIMA: „Dugo sam ovde, ali ovo još nisam video, ovakvu poplavu“

Na pitanje koga su ostavili, rekao je: Skoro 30 mrtvih.

Treća grupa hrvatskih državljana stići će u popodnevnim satima, javlja HRT. Sa njima je u Kairu pre njihovog odlaska bio i hrvatski ambasador u Egiptu Tomislav Bošnjak, zadužen i za pojas Gaze.

Podsetimo, prva grupa od 22 evakuisana hrvatska državljana iz Pojasa Gaze sletela je juče na Dr. Franjo Tuđman. Reč je o porodicama sa decom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter