Izvor:
02.05.2017 u 22:30
0

POČEO PROTEST GRAĐANSKE INICIJATIVE „ZA ZAJEDNIČKU MAKEDONIJU“! (VIDEO)

Građanska inicijativa "Za zajedničku Makedoniju" pre 65 dana počela je da protestuje, a danas su podsetili građane da nastavljaju proteste u 17 časova na skopskom trgu, i ističu da je to uobičajeni način građana da se bore za nacionalne interese zemlje i da neće dozvoliti nikome da državu koristi kao igračku.

Bogdan Ilijevski član građanske inicijative, kaže da je Makedoncima u genima da se bore i da će nastaviti da rade kao što je bilo u proteklih 65 dana.

-I nakon svih pokušaja ovih dana da se destabilizuju građani i odvrate od ulice, pod etiketiranjem da su teroristi i ubice, pokušaji takvih negativnih kvalifikacija i izmišljotina će nas dodatno podstaći da radimo isto šta smo pre šezdeset dana, istakao je Ilijevski.

On je danas pozvao sve građane u 17 časova da podrže državnost i apelovao na sve organe javnog reda i mira, kao i javno tužilaštvo da treba pažljivo da rade svoj posao.

Boris Damovski je istakao da je Građanska inicijativa "Za zajedničku Makedoniju" šezdeset dana pozivala na mir i pozvala stranke da uđu u dijalog sa građanima kako bi popravili situaciju u državi.

Izvor: kurir.mk
Foto: twitter/4thinker

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter