Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
06.11.2023 u 14:40
0

ZORAN MILANOVIĆ: Preti opasnost da će država morati da vrati veliki novac

Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je danas slučaj Agrokor, bivšeg vlasnika Ivice Todorića i poručio da državi preti opasnost da će morati da vrati veliki novac.

– Čak i ako je Todorić u pravu, ne mogu po svom položaju navijati za njega jer bih bio sitni zlobnik. Kako su to Plenković i ekipa odradila, to je drugo pitanje – rekao je Milanović novinarima nakon obilaska dela granice sa BiH.

On je rekao da ne zna da li će na kraju Todorić dobiti državu na sudu, ali je podseito da je bivši vlasnik Agrokora u Hrvatskoj bio proganjan kao da je ratni zločinac.

– Državi preti opasnost da će morati da vrati veliki novac – zaključio je Milanović.

OGLASIO SE HRVATSKI PREDSEDNIK: „Što bi rekli u Srbiji ministar je pokušao da startuje Analenu Berbok“

Hrvatski mediji preneli su ranije danas da je iz predmeta o slučaju Agrokor izuzet ključni dokaz finansijskog veštačenja, što je na korist Todorića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter