Izvor: Tanjug
14.05.2022 u 17:37
0

Predsednik Srpskog narodnog vijeća o obeležavanju „blajburške tragedije“: Zločinačke ideologije i počinioci su vredni osude!

 Predsednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac izjavio je komentirišući obeležavanje „blajburške tragedije“, da je svaka žrtva vredna obeležja stradanja i spomena, ali i naglasio da su zločinacke ideologije i počinioci vredni osude, kao i društvenog i moralnog prezira.

„Svaka žrtva vredna je svoga obeležja stradanja i svoga spomena. Ideologije koje su zločinačke vredne su osude i prezira. Počinioci zločina vredni su društvenog i moralnog prezira. Oni koji ne žele da prave razliku ove vrste ne vode se najvišim moralnim principima“, izjavio je Pupovac na Petrovoj Gori, prenosi Hina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iz SNV-a su saopštili da su na Petrovoj Gori – zajedno s predstavnicima Saveza antifašista i antifašističkih boraca i tamošnjih opština – došli da obeleže 80. godišnjicu proboja antifašističkih boraca kojim je uspostavljena slobodna teritorija i tako spašeno 10.000 ljudi u zbegu, a što smatraju prvim organizovanim otporom fašizmu u Evropi.

UDARIO HRVAT NA HRVATE Komšić želju Zagreba za izmenom Izbornog zakona u BiH prokomentarisao rečima: „Što je babi milo, to joj se i snilo!“

„Ovo je iznimno važno istorijsko mesto u modernoj istoriji Hrvatske i borbe naroda Hrvatske i Jugoslavije za slobodu, i to u okolnostima evropskog nacizma, fašizma i lokalnih snaga“, poručio je predsednik SNV-a.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter