Izvor: Avaz
14.12.2023 u 10:56
0

PRITVOR ZA NAJTRAŽENIJEG BEGUNCA: Samardžiji 30 dana zatvora

Sud Bosne i Hercegovine odredio je pritvor Mladenu Samardžiji (33), najtraženijem beguncu u Evropi koji je pre nekoliko dana uhapšen na Jahorini.

Samardžija će biti prebačen u državni zatvor u Vojkovićima. Jednomesečni pritvor je određen zbog opasnosti od bekstva i prikrivanja dokaza iz istrage.

Da podsetimo, uhapšeni Samardžija koji se krio u BiH nakon raspisivanja poternice iz Slovenije, koristio je Sky aplikaciju za promet opojnim drogama. Samardžiji se stavlja na teret i da je pretio jednom policajcu iz Banjaluke.

MONSTRUM! UDARAO, GRIZAO I PEKAO SINA DO SMRTI: Otac iz Hrvatske osuđen na doživotnu

Samardžija je, što je potvrdila i policija, dok je bio na slobodi dogovarao promet većih količina kokaina na području BiH sa svojom ekipom iz Slovenije, ali pitanje je s kim je sve radio od osoba iz krim miljea u državi i ko ga je „čuvao“ na području RS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter