Izvor: Tanjug
19.06.2023 u 12:16
0

PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Divlja ŽIVOTINJA ženi ušetala u spavaću sobu

U spavaću sobu kuće u blizini Petrinje ušetala lisica, šokirana vlasnica, inače starija žena, pozvala pomoć, pa su intervenisali vatrogasci koji su uhvatili lisicu i ponovo je pustili u prirodu.

Neobičan slučaj dogodio se juče uveče iza 20 sati u mestu Hrastovica južno od Petrinje. Reč je o naselju oslonjenom na šumski predeo prepun divljač.

Lokalni portal preneo je saopštenje vatrogasnog udruženja JVP Petrinja. “Dojava: čagalj (divlja životinja) ušao u kuću. Baka je zatvorila vrata i boji se ući u kuću.

NEŠTO JEZIVIJE NISTE NIKADA ČULI: Menadžer MRTVAČNICE krao secirane LJUDSKE OSTATKE i prodavao ih na INTERNETU

Dolaskom na mesto intervencije nalazimo lisicu u spavaćoj sobi”, otkrili su vatrogasci JVP-a Petrinja. Lisica je ulovljena i puštena u prirodu. Srećom, sve se na dobro završilo, saopštili su vatrogasci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter