Izvor: Kurir
19.04.2024 u 08:09
0

PUKAO POD PRITISKOM: Osuđen zbog preprodaje 57 kilograma droge

Sudsko veće Regionalnog suda u Salcburgu osudio je državljanina Bosne i Hercegovine (37) na četiri i po godine zatvora zbog preprodaje 50 kilograma kanabisa i sedam kilograma kokaina.

Kako prenose austrijski mediji, reč je o mladiću koji već duže vremena živi u Austriji, tačnije Salcburgu, gde je radio kao barmen.

A, upravo to radno mesto je bilo idealno za pronalaženje klijenata kojima je preprodavao drogu. Navodno, i sam je bio zavisnik pa je deo iskoristio i za sebe.

HRVATSKI PREDSEDNIK PORUČUJE: Oglasio se Milanović, prvi put nakon izbora

Inače, na početku suđenja, ovaj 37-godišnjak se branio ćutanjem, tačnije, iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Međutim, kako je suđenje odmicalo, on je vremenom, u detaljnom priznanju, potvrdio sve što mu se stavlja na teret.

Pored pojedinačnih klijenata, on je radio i sa drugim distributerima droge, koji su je dalje preprodavali.

Današnja presuda je već pravosnažna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter