Izvor: BSC Happy/24sedam
25.01.2024 u 16:15
0

ROMANTIKA NA BJELAŠNICI: Deo prosidbe bio i Vučko (VIDEO)

Par iz Bosne i Hercegovine verio se na vrhu planine Bjelašnice, a neobična prosidba uključivala je i Vučka (maskotu), konfete, kao i pomoć Olimpijskog centra Bjelašnica.

Naime, na Instagram stranici „ocbjelasnica“ osvanuo je video na kome se vidi kako je ova neobična prosidba protekla.

UKRAJINKI UKRALI 27.000 EVRA U SPLITU: Šok je ko su lopovi…

„Na vrhu Bjelašnice pronašli su ljubav“, napisali su uz objavu, pa otkrili da su se Muhamed i Ela upoznali upravo na ovoj planinskoj lepotici.

Ela nije znala šta je čeka, a deluje da je Muhamed uz pomoć Olimpijskog Centra brižljivo pripremio iznenađenje. Nju je dočekao i  Vučko, olimpijska maskota iz 1984. godine, koji joj je uručio cveće, a Muhamed se potom pojavio iza njenih leđa, pa kleknuo sa prstenom u ruci. Ela je prvo bila zbunjena, a deluje da je čak i zaplakala. Usledile su konfete i aplauzi okupljenih nakon što je izgovorila: „Da“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter