Izvor: kurir.rs
18.01.2020 u 20:04
0

RUSKA CRKVA ZAPRETILA MILU ĐUKANOVIĆU: Završićeš kao ukrajinski predsednik Porošenko!

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović će završiti političku karijeru kao bivši predsednik Ukrajine Petar Porošenko, rekao je predsednik Odeljenja za spoljnocrkvene veze Moskovske patrijaršije mitropolit Ilarion Volokolomski.

– Dejstva Đukanovića podsećaju na bivšeg predsednika Ukrajine Porošenka. To su progoni kanonske crkve, pod izgovorom stvaranja nacionalne crkve, i napadi na eparhije Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. Mogu pretpostaviti da će Đukanović završiti kao Porošenko, jer narod ne oprašta greške svojim rukovodiocima“, rekao je ruski mitropolit.

BOSNA I HERCEGOVINA NEĆE NA MESEC: Sporazum je potpisan, nema okupacije svemira!

On je dodao da sporni Zakon o slobodi veroispovesti „ne sprečava da se imovina preda raskolnicima, kao što se to desilo u Ukrajini“.

Podsetimo — uoči Nove godine Parlament Crne Gore je većinom glasova usvojio Zakon o slobodi veroispovesti, koji je izazvao talas protesta širom Crne Gore, a i šire.

Vaseljenski patrijarh Vartolomej je saopštio da je za njega jedina kanonska crkva u Crnoj Gori Mitropolija crnogorsko-primorska Srpske pravoslavne crkve i da nikada neće priznati takozvanu „crnogorsku pravoslavnu crkvu“.

U UDESU U HRVATSKOJ POGINUO SRBIN: Petoro povređenih, među njima i TRUDNICA

Crna Gora je posle usvajanja spornog Zakona o slobodi veroispovesz masovno ustala da brani svoje svetinje.


PROČITAJTE I OVO

KAMERE SNIMILE UBICU? Bežanijska kosa pod opsadom!

STRAŠNI MOMENTI SRPSKOG TRENERA: Mihajlović stolicom krenuo da razbije prozor, žena ga zadržala!

OD SADA ĆEMO SAHRANJIVATI PO ŠVAJCARSKOM MODELU: EVO šta to znači!

VEČERAS SE OTVARA NEBO: Devojke, zamislite želju i uradite OVO ako želite da vidite budućeg muža!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter