Izvor: Novosti
20.09.2021 u 12:44
0

SAOBRAĆAJNA NEZGODA KOD DOBOJA: Jedna osoba poginula!

Pavle Nikolić (32) poginuo je, dok su tri mladića povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Božincima Donjim kod Doboja kada je došlo do sletanja automobila „škoda“.

Tragedija se dogodila sinoć oko 22.45 časova na magistralnom putu M1 – 105. U policiji saznajemo da je Nikolić bio suvozač u „škodi“ kojom je upravljao Dalibor P. (43). U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad automobilom koji je sleteo s puta, a potom se isprevrtao.

PROČITAJTE JOŠTRAMVAJ UDARIO DEVOJKU: Povređenoj u nesreći na Novom Beogradu ukazana PRVA POMOĆ!

– U automobilu su se, pored vozača, nalazili P. N. koji je poginuo na licu mjesta, te putnici A.S. i D. M. Svi su povređeni i ukazana im je lekarska pomoć u dobojskoj bolnici – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona kaže da je kod vozača utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,64 g/kg.

PROČITAJTE JOŠPOVREĐEN MUŠKARAC U SUDARU HITNE POMOĆI I AUTOMOBILA U NOVOM SADU: Na sreću zadobio lakše povrede!

– Takođe izvršenim alkotestiranjem putnika  kod A.S. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1, 15 g/kg, a kod D.M. 1, 92 g/kg – rekla je Kerkez.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, a tačne okolnosti se utvrđuju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter