Izvor: Kurir
13.04.2024 u 14:40
0

SEDELE U KAFIĆU KADA IH JE ON NAPAO: Jednu gađao flašom toliko jako da je potekla krv

Strašno nasilje se dogodilo jutros na splitskoj Rivi.

Oko 11:00 jedan stariji muškarac je u kafiću napao dve žene, koje su potom zatražile lekarsku pomoć, prenose mediji. Međutim policija ga je brzo uhvatila.

Prema svedocima koji su bili tamo, muškarac, koji je takođe bio gost kafića, napao je dve žene koje su sedele ispred njega. Napad se dogodio nakon što je očigledno prisluškivao njihov privatni razgovor, prenosi Dalmatinski portal. Nakon što je udario žene, muškarac je pokušao da pobegne sa lica mesta. Međutim, u pomoć stradalima su pritekli građani koji su se nalazili u blizini, a neki su se pak usudili da prate napadača kako bi ga sprečili u pokušaju da pobegne. Ali nisu uspeli. Ipak, policija je odmah krenula u potragu za njim. Dalmatinski portal nezvanično saznaje da je napadač sam došao u policijsku stanicu.

VOZILI SE KVADOM, PA SLETELI U REKU: Dvojica muškaraca poginula na severu Hrvatske

Povrede žena još nisu poznate, ali jedna je krvarila.

Slobodna Dalmacija javlja da su napadnute Anamarija Stanić, koja se predstavila kao specijalista nacionalne bezbednosti, i njena tetka ginekolog Marija Divić. Kako su rekli Slobodnoj, razgovarali su o politici i kritikovali Karolinu Vidović Krišto, nakon čega je usledio napad.

„Posle toga je došao kod mene i rekao da mi treba lek za smirenje. Rekla sam mu da nema pravo da se meša u naš razgovor, što ga je dodatno iznerviralo. Vrlo brzo je ustao, uneo mi se u lice, a ja sam mu bacila čašu od straha.

Nakon toga me je udario bokserskim zamahom, zavrtelo mi se u glavi, a onda je između nas stala hrabra tetka, ali je onda i nju udario izdajnički, s leđa“, rekla je Stanić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter