Izvor: Alo.rs
06.07.2020 u 10:02
0

SITUACIJA JE ALARMANTNA: Komšije zatvaraju svoj glavni grad!

Zabeležen veliki broj slučajeva.

Član medicinskog štaba i direktor doma zdravlja u Podgorici, Nebojša Kavarić, danas nije isključio mogućnost zatvaranja glavnog grada Crne Gore. U Podgorici je trenutno aktivno 118 slučajeva zaraze koronavirusom.

– Epidemiološka situacija i rast broja obolelih u Podgorici je zabrinjavajući. Ukoliko građani ne budu odgovorni i ne redukuju svoje dnevne obaveze, predložićemo NKT uvođenje dodatnih mera za područje Podgorice – rekao je Kavarić.

– To ćemo predložiti u cilju sprečavanja dalje eskalacije broja obolelih, koje bi moglo da ugrozi funkcionalnost zdravstvenog sistema – naveo je Kavarić, ističući da ne isključuje i opciju zatvaranja glavnog grada, iako je to u u domenu epidemiološke službe, prenose mediji.

OVO MORATE ZNATI

PAKAO ZBOG KORONE: Mislili su da je najgore prošlo, a onda je za tri nedelje virus „EKSPLODIRAO“

OD DANAS OBAVEZNO NOŠENJE MASKE U JAVNOM PREVOZU: Kazna za one koji ne poštuju odluku

KORONA UZIMA MAHA: Grčka zbog COVID-19 zatvorila granice za građane Srbije

DANAS TOPLO I SPARNO! Uveče pljuskovi sa grmljavinom!

TRAGEDIJA U KRALJEVU: Namerno me udario kolima, hteo je da me ubije, a ja sam ga branio da ne dobije batine (FOTO)

 

On preporučuje da usluge ugostiteljskih objekata građani treba da koriste samo u nužnoj potrebi, uz preporuke koje važe za sve ostale objekte zatvorenog tipa, a to su nošenje maske, distanca i pranje ruku.

U Crnoj Gori je u poslednja 24 sata zabeležen još 61 slučaj virusa kovid-19, od kojih je najviše iz Rožaja, saopštio je crnogorski Institut za javno zdravlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter