Izvor: Tanjug
12.10.2023 u 13:15
3

ŠMITE, PAKUJ KOFERE: IZNETI DOKAZI da NIJE VISOKI PREDSTAVNIK – NEMAČKA CRVENI!!!

Ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH Nenad Nešić predočio je danas niz dokumenata koji su, kako kaže, činjenice koje ukazuju da Kristijan Šmit nije legalno izabrani visoki predstavnik u BiH, već samo diplomata Nemačke

Nešić je na konferenciji za novinare u Sarajevu pozvao Tužilaštvo BiH da, kako je kazao, poštuje legiitimne institucije kada postupa po nalogu nelegitimnih, u ovom slučaju Šmita. Ministar bezbednosti je pozvao Tužilaštvo da povede istragu povodom slučaja Šmit i da obavesti javnost o njenim rezultatima. Nešić je rekao da je spreman da se odazove pozivu Tužilaštva i da im predoči sve informacije u vezi nelegalnog boravka Šmita u BiH.

– Šmit jedino što ima je nota Ambasade SR Nemačke. Šmit stoga nije legitiman visoki predstavnik, već diplomata SR Nemačke. Pozivam i Nemačku da ne blamira ni sebe, a da ne ponižava nas i da povuku ovog svog diplomatu. Nek ide kući, ovde nema mandat nizašta – zaključio je Nešić. Ponovio je da o imenovanju Šmita za visokog predstavnika u BiH nema nikakve rezolucije SB UN, što je bio slučaj kod prethodnih, kao na primer Valentina Incka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ŠMITE, PAKUJ KOFERE: IZNETI DOKAZI da NIJE VISOKI PREDSTAVNIK – NEMAČKA CRVENI!!!”

  1. Uhapsi prevaranta. Dodik ga je raskrinkao, ko je sledeći,možda Hil……kod nas svi mogu da rade šta hoće,vredjaju narod,istoriju,veru,sve ,a naši velikaši im ljube ruku kojom ih šamaraju, bruka. ..

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter