Izvor: Happy BSC Portal/Klix.ba
22.11.2023 u 09:11
0

SNEG U KOMŠILUKU: Niske temperature ostaju tokom celog dana

Saobraćaj se odvija bez većih poteškoća

Prvi ovosezonski sneg u tankom sloju prekrio je tokom prošle noći Sarajevo. Tanak sloj snega zasuo je jutros zelene površine, trotoare, krovove i automobile. Na putevima ga gotovo da i nema, pa se saobraćaj odvija bez većih poteškoća, iako se vozači upozoravaju da na vozilima koriste zimsku opremu i da budu oprezni zbog klizavih kolovoza.

POTOP U CRNOJ GORI: Zbog obilnih padavina poplavljene ulice, saobraćaj otežan

Jutros u 7 sati u Sarajevu je su izmerena četiri stepena Celzijusa, a tokom dana temperatura neće rasti značajnije od toga, prenosi sarajevski portal Klix.

Tokom dana u većem delu BiH očekuje se oblačno vreme sa kišom, a u višim i na planinama susnežica ili snijeg. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter