Izvor: vijesti.me
20.09.2023 u 13:06
1

SPAJIĆ NAKON SASTANKA S AMBASADORIMA: Još uvek postoje nade da ćemo formirati vladu CRNE GORE

Mandatar za sastav vlade Crne Gore i predsednik Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić saopštio je da ima još vremena za formiranje vlade, te da se još uvek radi na većini.

„Intenzivno razgovaramo sa partijama čijih 44 poslanika je podržalo mene za mandatara“, kazao je Spajić novinarima nakon razgovora sa ambasadorima država članica Evropske unije (EU), a prenose Vijesti.Na pitanje da li ima pritisaka stranih ambasadora za formiranje vlade odgovorio je da nema.

MILANOVIĆ PONOVO ŠOKIRA: U NJUJORKU CITIRAO TUĐMANA!!! – UVREDIO KANAĐANE

Mi se neozbiljno ponašamo na političkoj sceni da su i oni zabrinuti“, rekao je Spajić. Na pitanje da li su upitna dva glasa poslanica PES odgovorio je „videćemo“. „Nikome nije jasno da ako 44 poslanika podrže kandidaturu zašto je sada problem ta većina. Ne postoje nesporazumi unutar partije“, rekao je Spajić.

Na pitanje sa kojom podrskom sada raspolaže, Spajić je odgovorio da to nije kao lajvskor. To je proces razgovora, cilj je podrška 44 poslanika“, rekao je Spajić.

Kazao je i da je spoljnopolitički primarni cilj Crne Gore članstvo u EU i da ne treba da bude iznenađenje što su tu. „Razmenili smo mišljenje o trenutnoj političkoj situaciji i dobili jednu dozu optimizma da Crna Gora može biti naredna članica EU“, rekao je Spajić nakon sastanka sa ambasadorima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SPAJIĆ NAKON SASTANKA S AMBASADORIMA: Još uvek postoje nade da ćemo formirati vladu CRNE GORE”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter