Izvor: Tanjug
07.06.2022 u 16:05
0

SPORNE PRESUDE U CRNOJ GORI Andrija Mandić poručuje: „Koliko god da su oni jaki, organizovani, podmukli i spremni na svaku niskost i nitkovluk, ne mogu zaustaviti naše ideje!

Povodom ponovljenih presuda članovima Demokratskog fronta, predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera ovog saveza Andrija Mandić saopštio jes da određeni centri u Crnoj Gori opet angažuju delove sudstva kako bi se obračunali sa članovima DF-a.

„Nakon ponovljene presude Milanu Kneževiću, Milutinu Ðukanoviću, Marini Jočić, Branku Raduloviću i ove jučerašnje protiv Nebojše Medojevića, očigledno je da su određeni centri opet angažovali delove sudstva za obračun sa DF-om“, napisao je Mandić na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

To, kaže, vidi cela javnost i nije teško zaključiti šta su konačni ciljevi.

“Te poluskrivene adrese veoma aktivno rade i kroz sadašnje segmente izvršne vlasti, pokušavajući da eliminišu DF iz političkog života“, naveo je Mandić.

ŠMIT PONOVO DONOSI ZAKONE Samozvani visoki predstavnik nametnuo VAŽNU ODLUKU koristeći „bonska ovlašćenja“!

Poručio je da im to, naravno, neće poći za rukom jer su, kaže, prepoznati a njihove neprijateljske namere će uskoro biti raskrinkane.

„Ideja i snaga DF se ne može zaustaviti koliko god da su oni jaki, organizovani, podmukli i spremni na svaku niskost i nitkovluk“, naveo je Mandić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter