Izvor:
15.09.2018 u 18:31
0

STRAVIČAN ZLOČIN: Pronađeni delovi tela žene koju je ubio sin!

Policija je pronašla delove tela žene, čije ubistvo je u Bosanskoj Krupi priznao njen sin, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Portparol kantonalnog MUP-a Snežana Galić rekla je da policijski uviđaj još traje i da će muškarac čiji su inicijali B.S, koji je priznao da je ubio majku, danas biti predat Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona.

Galić je navela da je policiju juče pozvao muškarac i rekao kako mu je njegov brat B.S. /33/ priznao da je ubio majku i njeno telo zakopao na nepoznatoj lokaciji, prenosi “Kliks”.

Ona je istakla da istražioci nikoga nisu našli u kući, te da su došli do saznanja da se B.S. nalazi u Sarajevu gde je i uhapšen.

Jutros je predat policiji u Bosanskoj Krupi. On je u izjavi naveo da je majku ubio sekirom i zakopao je u blizini kuće, ali se nije mogao setiti gde tačno– objasnila je Galićeva.

“Avaz” navodi da je sin ubio majku, te je njeno telo isekao na komade i zakopao na više lokacija.

Prema daljim navodima, sin se nije mogao setiti gde je zakopao delove tela, te su pomoću bagera prekopali prostor oko kuće, gde su i pronađeni ostaci ubijene.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter