Izvor: BSC HAPPY/ALO
16.08.2023 u 20:06
0

TATA, PRETE DA ĆE ME UBITI I SILOVATI – Otac uhapšenog navijača Dinama otvorio dušu: Ne znam hoću li videti sina

Vapaj iz Hrvatske...

Robert Žigak, otac navijača Dinamo Zagreba koji je uhapšen u Atini, obratio se medijima u sredu i u potresnoj ispovesti prepričao razgovor sa sinom.

„Nazvao me sin iz zatvora, inače smiren dečko, i prvi put u životu postao je uznemiren. Rekao je ‘Tata, ja neću odavde živ izaći'“, rekao je Žigak, a preneo RTL. „Govore: ‘Nećeš jutro dočekati, bićeš silovan, ubićemo te’. U tom smislu je tekao razgovor. Rekao je: ‘Oprosti, znam da sam zeznuo i da je ovo možda zadnji put da se čujemo“, dodao je on.

Grupa hrvatskih huligana izvršila je napad ispred stadiona AEK-a, u kojem je ubijen jedan Grk. Nakon toga je u velikoj raciji uhapšeno više od 100 osoba, u velikoj većini hrvatskih državljana – navijača Dinamo Zagreba.

Grčke vlasti su sve lišene slobode zadržale u pritvoru i potom su ih „razbili u manje grupe“ i poslali u čak 16 zatvora širom zemlje.

O statusu uhapšenih govorio je i advokat Mario Medak, pravni savetnik roditelja Dinamovih navjiača koji su uhapšeni u Atini.“

ISPOVEST NAVIJAČA AEK O TUČI SA BBB I STRAVIČNOM UBISTVU: Napali su nas kao FAŠISTI – ne verujem da će biti osvete !

– Danas se dogodilo upravo ono o čemu roditelji hrvatskih državljana pritvorenih u Grčkoj upozoravaju već nekoliko dana. Hrvatskom državljaninu, koji se nalazi u jednom od zatvora 150 kilometara udaljenog od Atine, pretili su smrću. Kad je tamo došao oko 5 ujutru, tokom boravka u zatvoru našao se na poziciji gde su ga dočekali AEK-ovi navijači, govorili su mu da će da ga ubiju, da neće živ dočekati jutro. On je danas oko 2 nazvao svog oca, ispričao mu šta se dogodilo i rekao mu: Možda je ovo zadnji put da se čujemo – kazao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter