Izvor:
26.05.2017 u 21:32
0

TROGODIŠNJAK ZADAVLJEN I BAČEN U MORE: Određen jednomesečni pritvor majci i maloletnici zbog ubistva dečaka!

Sudija za prethodni postupak Županijskog suda u Puli odredio je danas jednomesečni pritvor 32-godišnjoj C.P. koja se sumnjiči za krivično delo teško ubistvo deteta.

Pritvor joj je određen zbog opasnosti od krivičnog dela, neometanog odvijanja postupka, te zbog težine krivičnog dela.

Kako se navodi u saopštenju suda, sudija je ispitao mlađu maloletnicu koja se takođe tereti za krivično delo teškog ubistva na štetu deteta, te je i njoj odredio pritvor u trajanju od mesec dana iz istih razloga kao i majci deteta.

Županijsko državno tužilaštvo je nakon ispitivanja, pustilo 29-godišnjeg hrvatskog državljanina koji se sumnjiči za krivično delo neprijavljivanje počinjenja krivičnog dela, da se brani sa slobode.

Za ubistvo trogodišnjega dečaka, čije je telo pronađeno u sredu ujutro u plićaku u uvali Mandrač u Puli, sumnjiče se dečakova majka i jedna maloletnica na način da su se dogovorile kako će usmrtiti trogodišnje dete, što su i učinile u utorak u večernjim satima, u stanu u Ulici Akvilejski prilaz u Puli.

Nakon što su usmrtile trogodišnjeg dečaka, prenele su ga u uvalu Mandrač, a potom je 32-godišnjakinja, u nameri da oteža policijsko postupanje, pola sata posle ponoći u sredu došla u policijsku stanicu i lažno prijavila nestanak deteta.

blic.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter