Izvor: Tanjug
25.06.2020 u 21:56
0

U BARU ZAPLENJENI TOPOVI IZ LIBANA! Pronađeni u skladištu jedne kompanije!

U Crnoj Gori je izvršena velika zaplena artiljerijskog oruđa.

ŠOK! HAPŠENJE ROMANE

PEVAČICA PLJAČKALA PO AUSTRALIJI! Uhapšena ROMANA!

PEVAČICA SA OZBILJNIM KRIMINALNIM STAŽOM: Ovo je policijski dosije Romane! (FOTO, VIDEO)

ČUPA SE ZA KOSU U ZATVORU! ROMANA OČAJNA: Samouništenje bolje nego poniženje! (FOTO)

Romana PRIZNALA: ODEM NA VRH PA DOTAKNEM DNO

 Luka Bar zaplenila je vojnu opremu od kompanije iz Libana koja nije plaćala naknadu za skladištenje, procenjene vrednosti od 597.000 evra, navodi se u u revizorskom izveštaju kompanije “Reviko” na poslovanje tog preduzeća u prošloj godini.

Prema informacijama podgoričkih Vijesti, reč je o nekoliko brodskih topova koji se više od decenije nalaze u skladištu Luke Bar i za koje u tom periodu njihov vlasnik kompanija iz Libana nije plaćala zakup.

Revizor navodi da je vrednost zaplenjene vojne opreme u finansijskim knjigama uvrštena u stavku zalihe kao “roba u obradi, doradi i manipulaciji” čija je vrijednost 597.611 evra.

PROČITAJTE JOŠ

RUSI O SUSRETU PUTIN-VUČIĆ Ovo nije dobila ni Angela Merkel

PAO PEDOFIL IZ KARLOVACA Silovao rođaka (9) na žurci

HITNO! Đurić poslao zahtev za Srbe na Kosovu i Metohiji!

ČITAV SVET KORISTI KALENDAR SA GREŠKOM: Postoji vekovima a NIKO JE NE VIDI!

U obrazloženju revizora se navodi da je osnov za preuzimanje odredba lučke Tarife – Opšti uslovi poslovanja, prema kojoj je rok čuvanja uskladištenog tereta kojem nije poznat vlasnik tri meseca, nakon čega matično društvo njime „slobodno raspolaže“”.

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, Luka Bar će pokušati da proda ove vojne brodske topove u saradnji sa Ministarstvom odbrane.

OVO MORATE ZNATI

GRENEL NAKON KONSULTACIJA SA VUČIĆEM: POTVRĐENO DA SE POMERA SASTANAK U VAŠINGTONU

OTVARAJU SE LETOVALIŠTA KOJA SRBI VOLE: Pogledajte detaljan spisak kuda se sad sve može na letovanje!

NOVI PAZAR PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU ZBOG KORONE!

GRCI SVE MANJE TESTIRAJU SRBE: NITI JEDAN NAŠ TURISTA NIJE ZARAŽEN

Luka Bar je, prema izveštaju za prošlu godinu, ostvarila neto profit u iznosu od 925.101 evro, što je značajno bolji rezultat u odnosu na godinu dana ranije, kada je kompanija zbog reprocene imovine, bila u gubitku 20,4 miliona evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter