Izvor: Kurir.rs
22.09.2023 u 21:09
0

UHVAĆENI NA DELU, KAMERA JE SVE SNIMILA: Pogledajte snimak osumnjičenih za KOPANJE TUNELA!

Jednoj redakciji u Crnoj Gori dostavljen je snimak jedne od nadzornih kamera na kojem se navodno vide osumnjičeni za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici.

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić ranije danas je rekao da su tunel do depoa Višeg suda kopali dominantno državljani Srbije, koji su identifikovani, i da su imali i pomagače iz Crne Gore.

Adžić je kazao da poklapanja otkrivaju da su u tom krivičnom delu učestvovali V.M. (32), M.M. (53), D.J. (30) i V.E. (32) iz Srbije.

ŠOK OTKRIĆE: Kopačima tunela pomagao vozač predsednika Višeg suda?

Adžić je rekao da su osumnjičeni napustili Crnu Goru 11. septembra, odnosno na dan kad je otkriveno da je depo višeg suda u Podgorici obijen.

S druge strane, vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić izjavio je da je policija identifikovala žensku osobu koja je, kako se sumnja, umešana u slučaj u kopanja tunela do Višeg suda.

On je kazao da je pitanje dana kada će ona biti uhapšena.

„Objavljivanje fotografije ove žene pomoglo je da se jave građani i da sami daju informacije. Identifikovali smo lice i trenutno imamo saznanja da nije napustila teritoriju Crne Gore i pitanje je dana njenog lociranja i lišavanja slobode“, kazao je Terzić, prenosi crnogorski portal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter