Izvor: ZADARSKI LIST
22.09.2023 u 22:30
1

HOROR U ZADRU: Uhapšen muškarac koji je silovao devojčicu od njene 6 do 11. godine

Devojčica je dugo ćutla o zlostavljanju, a požalila se školskom psihologu koji je alarmirao ceo sistem.

Zadarska policija danas je uhapsila muškarca sa područja tog grada zbog teškog slučaja pedofilije koji se navodno događao tokom više godina. Slučaj je posebno osetljiv zbog maloletne žrtve, devojčice koja je bila seksualno zlostavljana od svoje šeste do jedanaeste godine života, javlja „Zadarski list“.

Radi se o muškarcu starije životne dobi i devojčici sa šireg zadarskog područja koji nisu u srodstvu. Oni su, prema informacijama s kojima raspolaže „Zadarski list“, živeli u istoj kući u vlasništvu muškarca, gde je porodica devojčice živela kao podstanari.

MUČENI I SVIREPO UBIJENI: Sud BiH potvrdio optužnicu za zločin nad Srbima u Jošanici

Devojčica je dugo ćutla o zlostavljanju, a požalila se školskom psihologu koji je alarmirao ceo sistem. Roditelji nisu posebno obraćali pažnju na muškarca zbog njegovih godina, a s njim su čak devojčicu puštali u šetnju.

Muškarac je danas priveden pritvorskom nadzorniku, nakon čega će biti ispitan u državnom tužilaštvu. Zbog maloletne žrtve i osetljivosti slučaja, policija ne sme da izlazi u javnost s informacijama o ovom događaju, a kako je ispričala portparolka PU zadarske Ivana Grbin, na taj način se pokušava izbeći daljnja viktimizacija žrtve.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HOROR U ZADRU: Uhapšen muškarac koji je silovao devojčicu od njene 6 do 11. godine”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter