Izvor: Alo.rs
23.09.2023 u 14:11
0

OLUJA IDE KA SRBIJI: Užasno nevreme u Hrvatskoj, ulice Splita poplavljene

Nakon najavljenog grmljavinskog nevremena u Splitu krenuli su problemi na saobraćajnicama.

U Splitu je već stiglo najavljeno grmljavinsko nevreme.

Nakon kratkotrajnog pljuska rano jutros, u gradu je padala velika kiša koja već zadaje probleme na splitskim saobraćajnicama.

Kako hrvatski mediji javljaju, ulica Domovinskog rata je potpuno poplavljena, a automobili „plivaju“. Slično je i s Velebitskom ulicom.

POGLEDAJTE KAKO ĆE SE NEVREME KRETATI IZ SATA U SAT: Cela zemlja u OLUJNOJ ZONI, NASTAĆE PRAVI HAOS

Grom je udario u rasvetni stub na Pujankama.

„To je bilo otprilike pre tri-četiri sata. Padala je jaka kiša, nošena vetrom. Ona je više padala vodoravno. Bilo je tamno nebo, mi smo bili blizu u lokalu. Mi smo odjednom videli munju i iza nje je bila baš jaka detonacija, jako se čulo. Kad je stala kiša mi smo došli tamo i videli taj stub. Hvala bogu da nije nikom ništa. Sad je oblačno, ali ne pada više“, rekao je

Da podsetimo, jutros je Republički hidrometeorološki zavod izdao novo upozorenje za područje Srbije zbog lošeg vremena koje je pred nama.

Upozorenje je izdato za područje Srbije na obilne padavine, lokalnu pojavu grada i olujni vetar – za danas 23. septembar i sutra 24. septembar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter