Izvor: 24sedam.rs
23.01.2024 u 02:36
0

URUŠIO SE KROV NAD UČENICIMA: Evakuacija škole u Širokom Brijegu

U požaru niko nije stradao, a vatrogasci su sa šest vozila stigli na mesto nesreće

Učenici poznate Gimnazije fra Dominika Mandića i Srednje strukovne škole u Širokom Brijegu, nedaleko od Mostara, evakuisani su oko 19 sati nakon što je izbio veliki požar zbog kojeg se urušio deo krova i tavanice na poslednjem spratu zgrade.

Požar je prema prvim izveštajima izbio u potkrovlju, najverojatnije zbog neispravnih električnih instalacija, a zatim se brzo proširio prema krovu.

UŽAS U SARAJEVU: Pucnjava u ugostiteljskom objektu, ima povređenih

Zbog vatre se urušio deo krova, a zatim i tavana koji je pao u hodnik na poslednjem spratu zgrade gimnazije, prenosi Hina. Nakon što je izbio požar oglasilo se školsko zvono, a učenici koji su prisustvovali nastavi evakuisani su na sigurno.

U požaru niko nije stradao, a vatrogasci su sa šest vozila stigli na mesto nesreće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter