Izvor:
06.08.2017 u 02:50
0

VATRENA STIHIJA U MAKEDONIJI I ALBANIJI: U blizini Skoplja pronađeno ugljenisano telo!

Na različitim područjima u Makedoniji i Albaniji izbili su požari koji su odneli jedan ljudski život ali i nanijeli materijalnu štetu, javlja Anadolija.

U selu Ljuboten u Skoplju sinoć je pronađeno ugljenisano telo jedne osobe, saopšteno je Sektora za unutrašnje poslove Skoplje.

Iz Kriznog štaba Makedonije navedeno je da je upaljen alarm u zemlji zbog požara koji besne na različitim područjima i koji su se proširili. U toku su akcije gašenja. U selu Mogila u potpunosti su izgorele četiri kuće, a požarima su zahvaćena i područja sela Orešani i Raduške Morane.

Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter