Izvor: Happy BSC Portal/Indeks.hr
24.11.2023 u 13:54
0

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Sprečen šverc 20 kilograma kokaina

Policija je objavila i fotografije zaplenjenog kokaina.

Policijska dubrovačko-neretvanska uprava saopštila je danas da je hapšenje dilera kokaina, koje se dogodilo u četvrtak na granici kod Dubrovnika, bilo u sklopu pojačanih aktivnosti koje se sprovode u mesecu posvećenom borbi protiv zavisnosti, prenosi zagrebački Indeks.

Kako se navodi u blizini graničnog prelaza sa BiH i vozilu sa češkim registarskim tablicama, pronađena je droga kod 35-godišnjeg državljanina BiH, koji je uhapšen.

Policija je objavila i fotografije zaplenjenog kokaina, koji je bio raspoređen u više paketa na kojima je bila nalepljena nalepnica sa natpisom „Džambo“.

Skrivenu drogu otkrio je službeni policijski pas za detekciju droga, usled čega je vozač pokušao da pobegne, ali su ga u tome policajci sprečili.

Na osnovu naloga koje je izdao Županisjki sud u Dubrovniku, policija je izvršila pretres prilikom kog je u posebno izrađenom prostoru, ispod zadnjeg sedišta pronađeno 17 paketića sa ukupno 19,300 kg kokaina visoke čistoće, koji je, kako je rečeno iz policije, u nameri sticanja znatne imovinske koristi, osumnjičeni prevozio u jednu od balkanskih zemalja radi dalje preprodaje, saopšteno je iz policije.

ALBANIJA SKINUTA SA SIVE LISTE: Ispunjava obaveze iz akcionog plana (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, vozač je upavljao vozilom marke Audi Q5.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter