Izvor: Tanjug
07.12.2022 u 19:02
0

Vladimir Orlić osudio napad na Milana Kneževića: „Primer antisrpske histerije, terora kojem su hrabri i časni izloženi isključivo zato što se bore za Srbe!“

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić i član predsedništva te stranke Milenko Jovanov su najoštrije osudili napad na jednog od lidera Demokratskog fronta iz Crne Gore, Milana Kneževića.

„Osuđujem sramni, kukavički napad na Milana Kneževića, istaknutog borca za prava i interese srpskog naroda u Crnoj Gori, a ovaj čin huliganskog beščašća i ljudske bede još jedan je užasni primer antisrpske histerije, terora kojem su hrabri i časni izloženi isključivo zato što se bore za Srbe“, naglasio je Orlić. On je poručio da u toj borbi časni ljudi imaju i imaće podršku svog srpskog naroda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„A kukavicama koje ih vređaju na nacionalnoj osnovi i fizički nasrću, zna se – tragovi će doveka da smrde nečoveštvom“, istakao je potpredsednik Glavnog odbora SNS-a.

I Milenko Jovanov se složio da je Knežević poslednja žrtva antisrpske histerije u toj zemlji.

„Nažalost, ovo je direktna posledica činjenice da se u Crnoj Gori od različitih krugova vlasti i opozicije podstiču otvorena mržnja i šovinizam prema srpskom narodu, Srpskoj pravoslavnoj crkvi i Srbiji“, istakao je Jovanov.

On naveo da je krajnje vreme da se „kreatori te kampanje prizovu pameti i zaustave ludilo u koje guraju sopstvenu zemlju“. Član SNS-a je poručio i da se prestane propagiranjem mržnje prema svemu što je srpsko kao poželjnim ponašanjem.

„MLADI SU PRIORITET VLADE SRBIJE“, SINIŠA MALI SAOPŠTIO LEPE VESTI ZA STUDENTE: Povećane studentske stipendije i krediti

„Isto tako očekujem najbržu moguću reakciju nadležnih i da se kazne banditi koji su sebi dozvolili da svoj šovinizam dokazuju pesnicama“, naglasio je Jovanov.

Predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore, jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević Skupštine CG napadnut je na podgoričkom aerodromu u Golubovcima, nakon što su tri osobe vređale Kneževića na nacionalnoj osnovi, a potom i fizički nasrnule na njega.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“. 

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter