Izvor: BSC Happy
30.03.2024 u 09:43
0

SRBIJA NEĆE PASTI PRED NASILJEM KOJI PRIMENJUJE POKRET „NASILJE PROTIV SRBIJE“! VLADIMIR ORLIĆ poslao moćnu PORUKU NACIJI!

Gosta najgledanijeg jutra u Srbiji je predsednik GO Srpske napredne stranke dr Vladimir Orlić!

Vladimir Orlić kaže da je narod na izborima pokazao da bira politiku koja vodi zemlju napred, a koju predvodi predsednik Vučić

– Najvažnije je pitanje koja će politka u državi da se vodi i ubedljivom voljom naroda je većina mandata u Narodnoj skupštini. Ta politika je politika koju predvodi Aleksandar Vučić. Naravno da radimo dalje i činimo da Srbija bude još uspešnija zemlja, ali da ostane suverena, za razliku od vremena onih koji su se savijali pred svima i koju su živeli za nečije tapšanje po ramenu. Volja naroda je svetinja, to smo uvek govorili.

Opozicija je zahtevala da se ponovljeni beogradski izbori održe dana kada oni žele, to im je ispunjeno, nakon toga i to odbijaju

– Tražili su da budu u krajnjem zakonskom roku, to je početak juna. Što se tuče toga kakvi su lakrdijaši, ništa se od toga nije promenilo. Ti isti što su prošle godine vikali da ne sme da bude izbora, pretili su, oni su preko noći promenili priču i rekli da baš hoće izbore. Pomagali smo im kako da formulišu to što žele, jer su nepismeni. Sada su doživeli težak debakl na izborima, sada kreću druge priče. Te pokradeni izbori, 40.000 fantoma iz Republike Srpske i ostale priče, znate ih napamet. Sećate se kukanja, ‘a šta ćemo za holidej?’… žele da spoje praznike. Ne daj Bože da se tada održe izbori. Istog sekunda kada su dobili termin za izbore koji im odgovara, ni taj datum nisu hteli – istakao je Orlić.

On navodi da Srbija neće dopustiti nasilje, uprkos razmerama istog koji primenjuje deo opozicije

– Ako pitate za pokret „Nasilje protiv Srbije“ oni će da primenjuju nasilje. Ništa niste čuli u kampanji o Beogradu, Srbiji, samo nasrtanje na jednog čoveka. Da ih doveka bude sramota za takozvane fantome iz Republike Srpske, udarili su na naš narod. Kada su razbijali Stari dvor, nasilje u Skupštini… nasilnici nasiljem prete. Da dođu na biračka mesta i da biju ljude koji hoće da glasaju. Ako misle da će neko pred njima da ustukne, ne može! Prosto ne može! Neće SKupština ništa da im proglasi.

Samo jedna politika, „kuću gradi“…

– Politika koja kuću gradi jeste politika predsednika Srbije. Velikom većinom su ljudi u Srbiji deo te politike. Ta politika kuću gradi – zaključuje Orlić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter