Izvor: Srpski telegraf
10.12.2023 u 22:26
0

ZAPROSIO DEVOJKU NA KONCERTU DINA MERLINA: Ona mu pala u zagrljaj kad je ugledala prsten

Mladić u publici odlučio je da zaprosi svoju lepšu polovinu upravo na drugom koncertu legendarnog Merlina i to uz pesmu "Deset mlađa"

Nakon četiri u nizu održana koncerata u Beogradu, kantautor Dino Merlin nastavio je svoju turenju u Zagrebu, gde je već održao dva od zakazana četiri, a tokom druge večeri dogodio se i jedan lepi trenutak koji je publiku ostavio bez teksta.

Iako je poznat po ljubavnim i emotivnim pesmama, moramo priznati dugo se nije dogodilo da na njegovom koncertu neko javno zaprosti svoju izabranicu.

To se upravo dogodilo tokom druge večeri u zagrebačkoj Areni.

Naime, mladić u publici odlučio je da zaprosi svoju lepšu polovinu upravo na drugom koncertu legendarnog Merlina i to uz pesmu „Deset mlađa“.

Uz taktove pesme mladić je kleknuo, a vidno iznenađena devojka je „pala“ u zagrljaj svoga dragog. Potom je ustala, a mladić je izvadio prsten i stavio ga na ruku svoje devojke, piše „Klix.ba“.

Publika je uglas pevala stihove „Ostavi me sutra il’ nekog novog jutra“, ne sluteći da prisustvuje jednom intimnom činu zaljubljenog para. Osim nekolicine, koja je bila u neposrednoj blizini te svedočila ovom emotivnom trenutku te ga snimila kao lepu uspomenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter