Izvor: b92
05.10.2023 u 12:05
0

ZAVRŠENO NAJZANIMLJIVIJE NADMETANJE U REGIONU – TAKMIČENJE U LEŽANJU: Evo ko je pobednica!

Takmičenje u ležanju u Crnoj Gori se završilo nakon 50 dana.

Naime, Filip iz Mojkovca i Lidija iz Nikšića, koji su ostali do raja, odlučili da zajedno stanu na tron ovog takmičenja, ali će,kako se navodi, Filip džentlmenski prepustiti da medijsku pažnju kao pobednica preuzme Lidija.

– U danima „osame“ kada se duša sama sa sobom suoči, najdublje se porazmisli o svemu. Bilo je smeha, plača, molitvi.. Njih dvoje od ukupno dvadesetjedno su ispratili takmičare iz Crne Gore, Rusije, Srbije i Ukrajine.

„EVO ZAŠTO BOGATI NE BOLUJU OD RAKA, ZNAJU OVO…“: DOKTOR NESTOROVIĆ OTKRIVA ŠOKANTAN PODATAK! (VIDEO)

Oboje su odlučili da zajedno stanu na tron i složno uz poruku svim jugoslovenskim narodima i političarima poruče da ljubav i sloga rešavaju sve . Filip kao dzentlamen prepušta medijsku pobjedu Lidiji – stoji u objavi etno sela koje je organizovalo takmičenje.

Lidija Marković ima 23 godine, iz Nikšića je i kozmetičarka je. Tokom takmičenja izjavila je za medije kako to sve utiče na nju.

– Nije naporno uopšte. Nisam još odmorila i ne planiram da ustanem. Ništa nije teško. Ovde sam došla da odmaram i stvarno uživam. Sinoć smo posle ponoći proslavili hiljadu sati. Počeo je 43. dan. Ne osećam da toliko ležim. Ja nemam konkurenciju – rekla je ona.

Zanimljivo je da je Lidiji u jednom trenutku njena porodica nudila 1.000 evra koliko bi dobila pobedom samo da odustane.

– Već tri godine sam čekala ovo takmičenje, svaki put saznam kad se završi. Baš mi bude krivo, a ove godine sam odlučila da ih pratim svaki dan, znala sam da se održava krajem leta. Mislim da sam prva poslala poruku – ispričala je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter