Izvor: BSC happy portal
09.11.2023 u 15:52
0

SRBIJA NE SME DA STANE! PREDSEDNIK VUČIĆ: Ponosan sam na sve što smo zajedno uradili! Narod je naša snaga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je još jednom da je „ponosan na sve što smo zajedno uradili i da je narod naša snaga“.

U opisu videa, sa jučerašnjeg gostovanja na TV Prva, koji je objavio na Instagram profilu „avucic“ istakao je da „Srbija ne sme da stane“.

„Da, ja sam Aleksandar Vučić, ja sam neko ko je odgovoran za mnogo toga što još nismo uradili i koji veruje da će pomoći svojom snagom i energijom ogromnoj snazi naših ljudi i energiji naših ljudi, koji su ovu zemlju promenili u prethodnih 11 godina. Ponosan sam na sve što smo zajedno uradili“, rekao je sinoć, između ostalog, predsednik Vučić.

Podsetimo, predsednik Vučić je juče na TV Prva govorio o svim aktuelnim temama. Rekao je da je inflacija smanjena na 8,5 odsto, najavio je i kada stiže pomoć za najstarije sugrađane. Govorio je i o izbornoj kampanji i napadima na porodicu, a o svemu tome detaljno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter