Izvor: Tanjug
27.10.2021 u 16:18
0

ALBANIJA: Pokrenuta istraga zbog trovanja 500 ljudi

Albansko tužilaštvo pokrenulo je istragu zbog toga što je oko 500 ljudi poslednjih dana zatražilo pomoć lekara usled trovanja.

Prvi građani sa zdravstvenim tegobama poput povraćanja, temperature i dijareje javili su se lekaru u nedelju, a danas se na ove simptome žalilo petnaestak ljudi.

PROČITAJTE JOŠ: LAVROV: Brine nas težnja SAD da rasporedi rakete  

Istraga će ispitati da li je trovanje izazvano štetnim česticama u vazduhu, zagađenjem vode ili zemljišta, a preliminarni tesovi ukazuju da je reč o zagađenoj pijaćoj vodi, prenose mediji. 

Ministarka zdravlja Ogerta Ministarliu rekla je na konferenciji za novinare da se čekaju rezultati bakterioloških analiza.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter