Izvor: TANJUG
23.07.2022 u 14:48
0

NOVA PREPUCAVANJA SEVERNE KOREJE I AMERIKE: „SAD su jedina prava grupa kriminalaca na svetu“

Severna Koreja osudila je danas izjavu američke zamenice savetnika za nacionalnu bezbednost za sajber i nove tehnologije En Nojberger da Pjongjang angažuje hiljade hakera obučenih za krađu kriptovaluta, saopštio je danas portparol Ministarstva spoljnih poslova te zemlje.

ORBAN: SUKOB U UKRAJINI OZNAČAVA KRAJ ZAPADNE DOMINACIJE I POJAVU MULTIPOLARNOG SVETA! „Sankcije nisu uzdrmale Moskvu, a Evropa je u nevolji!“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Severnokorejske vlasti tvrde da je Nojberger u sredu izjavila da su „Severnokorejci kriminalni sindikat koji ostvaruje prihode lažno se predstavljajući kao država“ i da veruje da Pjongjang angažuje na hiljade obučenih hakera da kradu kriptovalute, što je, po njenim rečima, „osnovni izvor prihoda zemlje pogođene sankcijama“, navodi Rojters.

Britanska agencija prenosi da je portparol Ministarstva spoljnih poslova Severne Koreje, čije ime nije navela, ocenio da označavanje te zemlje kao „grupe kriminalaca“ otkriva pravu prirodu neprijateljske politike Vašingtona prema Pjongjangu i dodao da su SAD „jedina prava grupa kriminalaca na svetu“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter