Izvor: TANJUG
23.07.2022 u 14:39
0

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš „nedvosmisleno osuđuje“ ruske napade na Odesu

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš „nedvosmisleno osuđuje“ ruske napade na ukrajinsku luku Odesa koji su se dogodili samo dan nakon potpisivanja sporazuma o izvozu žitarica iz ukrajinskih luka, saopštio je danas portparol UN Farhan Hak.

„Prehrambeni proizvodi su očajnički potrebni za rešavanje globalne prehrambene krize i ublažavanje patnje miliona ljudi u nevolji širom sveta“, izjavio je Hak, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ORBAN: SUKOB U UKRAJINI OZNAČAVA KRAJ ZAPADNE DOMINACIJE I POJAVU MULTIPOLARNOG SVETA! „Sankcije nisu uzdrmale Moskvu, a Evropa je u nevolji!“

Od presudne važnosti je da Ruska Federacija, Ukrajina i Turska u potpunosti primene potpisani sporazum, dodao je on, navodi britanska agencija.

Ruske rakete pogodile su danas infrastrukturu u Odesi dan nakon što su Rusija i Ukrajina, uz posredovanje Ujedinjenih nacija i Turske, potpisale sporazum o ponovnom otvaranju crnomorskih luka i nastavku izvoza žitarica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter